voor wie en waar?

Picto_richtingsbordVoor wie?

Je verjaardag vieren met je eigen vriendjes en vriendinnetjes. Dat is al jaren het grote doel van Feest op Wielen!

Feest op Wielen zorgt voor een belevingsactiviteit op maat. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten voor kinderen met een meervoudige beperking. Deze groep kinderen heeft zowel een motorische als een verstandelijke beperking. Daarnaast werken we ook met (jong-) volwassenen van deze doelgroep. Mocht jouw kind niet tot deze doelgroep behoren, mail ons dan (mail@feestopwielen.nl) want de afgelopen jaren hebben we vaker ons programma aangepast.

Kinderen met een meervoudig complexe beperking hebben vaak niet alleen een motorische en verstandelijke beperking maar ook een waarnemingshandicap (slechtziend, blind, slechthorend of doof) De activiteiten van Feest op Wielen zij zo ontworpen dat zelfs kinderen van het laagste niveau mee kunnen doen.

Omdat de kinderen nauwelijks of geen ervaring hebben met kinderfeestjes is het heel belangrijk dat ouders en begeleiders vooraf en na afloop met hun kind praten over het feestje. Dit is niet altijd makkelijk omdat de kinderen zelf niet kunnen praten. Feest op wielen maakt hiervoor gebruik van verwijzers die gekoppeld zijn aan de activiteit. Uiteraard zijn ook deze verwijzers aangepast aan de beperkingen van de kinderen.

Het is heerlijk te zien dat de kinderen genieten en echt 100 % in het middelpunt van de belangstelling staan. Evenetjes “zo gewoon als kan en zo speciaal waar mogelijk” En dat verdien je ook, zeker als je jarig bent!

Waar is het feest?

Je eigen huis, daar voel je je het fijnst! Feest op Wielen komt daarom bij jou thuis. In je eigen woonkamer met je eigen vriendjes en vriendinnetjes. De ideale plek voor een verjaardag.

Omdat je woonkamer soms te klein is voor zoveel gasten (met en zonder wielen) is het ook mogelijk om op de groep, in de klas of zelfs in het buurtcentrum, speeltuin enz. je verjaardag te vieren

Feest op Wielen is werkzaam in midden-Nederland. We hanteren een maximale reistijd van 1 uur. Mocht je verder weg wonen neem dan contact met ons op. In sommige gevallen maken we een uitzondering.

Logo%20Feest%20op%20Wielen[1]

terug naar home