muziek

Voor kinderen met een meervoudige beperking biedt muziek meer dan je zou verwachten. Als muziek wordt ingezet als middel draagt het bij aan de ontwikkeling van het kind en zo ook aan een verbetering van kwaliteit van leven.

emoties

Muziek geeft sfeer. In die sfeer kan een specifieke emoties verwerkt worden. Ook voor kinderen met een beperking is het ervaren van deze emoties belangrijk. Hoewel we juist deze kwetsbaren kinderen willen behoeden voor verdriet, angst of woede is het belangrijk aandacht te geven aan deze emoties. Alleen zo is het voor deze kinderen mogelijk grip te krijgen op de wereld om hem / haar heen. Muziek is daarbij een mooi medium en laat zonder woorden te gebruiken het kind deze emoties ervaren Zo geeft muziek een mogelijkheid tot verwerken.

Muziek met Feest op Wielen

Feest op Wielen komt ook aan huis speciaal voor jou. Met het karretje vol muziekinstrumenten gaan we samen op onderzoek uit. Ervaringen opdoen met klank, samen genieten, muziek maken of alleen maar luisteren. Het karretje is altijd feest!

StriPicto_kadootjeppenkaart

Met de strippenkaart krijg je een 5 kleine feestjes op maat. Klaaske komt op afspraak aan huis (of logeeradres etc.) langs.
Zo’n feestje duurt 45 minuten. Voor de prijs kan je een mailtje sturen naar info@feestopwielen.nl.
Deze vorm van “muziekles” is geen muziektherapie, maar agogisch werken met muziek. Het verschil tussen deze is dat bij therapie altijd gesproken wordt van een therapeutisch doel en de weg ernaartoe. In het agogische werk werken we aan het lekker in je vel zitten en genieten.

 

Logo%20Feest%20op%20Wielen[1]
terug naar home