belevingstheater

logo2Interactieve belevingsconcerten voor kinderen van 2 tot 102

Stichting Feest op Wielen presenteert belevingstheater voor iedereen. Op het dagcentrum, op school, thuis, elke lokatie is geschikt om te genieten van het theater.

 

Muziek , theater en poppenspel geeft veel plezier!
De voorstellingen worden gegeven door Klaaske Kamp.

Afhankelijk van de voorstelling werkt zij samen met Marieke Demage, Esther Pantekoek en Hannina Boers. Deze enthousiaste muzikanten zingen en spelen piano, gitaar, altviool, ukelele en cello. Bovendien maken ze muziek met alles wat op het podium staat. Bijzonder is dat het publiek daarbij meedoet. Samen muziek maken en ervaren geeft groot plezier voor iedereen. Klik voor meer info over de muzikanten op de foto’s hieronder.

Het is een groot doel; theater voor iedereen. Toch slagen de dames er iedere keer weer in. Het tempo, de materialen die worden uitgedeeld, het taalgebruik en het volume zijn op maat aangepast of worden tijdens het spelen veranderd. Deze flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij Feest op Wielen. Per slot van rekening draait het om het kind/ de client!

 

 

ZEEBENEN

zeebenen2Stoere zeebonken zoeken naar de schat.
Daar heb je een hoop lef voor nodig maar helaas hebben niet alle piraten dat. Piraten zijn ook wel eens bang, boos, blij of verdrietig moet je weten.
Gelukkig komt het met hulp van het publiek altijd weer goed en uh….wat zou er nou in de schat zitten?

nieuwsgierig geworden? klik hier: youtube/zeebenen

 

 

 

PATATJE GEZOND 2.0

 PATATJE GEZOND
patatjemuziekEr komt een feestje aan….wat voor een feestje dat is? geen idee!
Soms is er iemand jarig, soms is er geoon iets lekkers, soms neemt iemand van de groep afscheid….elke voorstelling is aangepast op de situatie

Tijdens de voorstelling komen er telkens gasten op het podium die zich klaar maken voor het feest, de toiletten worden schoongemaakt, de muziek wordt gerepeteerd, er wordt thee gezet.

Samen met het publiek gaat het zeker lukken!

POST VOOR JOU

postPling! er is post! De postbode komt langs met een brief of kaart.

Voor wie zou het zijn?
wat zou er op het kaartje staan?
Is er iemand jarig, is er een baby geboren of is het valentijnsdag?

elke keer hoopt onze postbode dat het voor haar is… komt het nog goed?

een brievenbus, veel liedjes en veel instrumenten…dat is Post voor jou!

 

omdat ook Post voor jou een remake heeft gehad is er momenteel nog geen recent fimmateriaal, Wil je Haninna en Klaaske aan het werk zien in de vorige versie? dan kan je wel een kijkje nemen op: youtube/post voor jou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo%20Feest%20op%20Wielen[1]
terug naar begin